Logistiek Coördinator
Recrewtment
Wommelgem, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Samen met jouw team sta je als Logistiek coördinator in voor de opvolging en naleving van alle logistieke processen en procedures en waakt over de kwaliteit ervan door het uitvoeren van picking audits.

Wie ben jij?

Je hebt een Bachelor diploma op zak en hebt 3-5 jaar ervaring in operationele logistieke ondersteuning binnen de fijnmazige distributie.

Ervaring binnen e-commerce is een plus.

Je werkt vlot met de verschillende MS Office toepassingen (Outlook én Excel). Ervaring met ERP / WMS is een must, ervaring met SAP is een absolute plus!

Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Met een kritische blik en helicopterview bekijk je het logistieke proces van A tot Z. Je wacht niet af maar neemt initiatief en werkt naar een oplossing toe.

Nauwkeurigheid en structuur typeren jou. Je staat communicatief sterk in je schoenen. Deadlines geven je geen stress maar werken motiverend voor jou.

Samen staan we sterker, dus we verwachten van jou de nodige teamspirit. Je bent optimistisch ingesteld en voelt je goed binnen de DIY-sector.

Wat ga je doen?

Je staat in als Logistiek coördinator voor de opvolging en naleving van alle logistieke processen en procedures en waakt over de kwaliteit ervan door het uitvoeren van picking audits.

Je doet de integratie van nieuwe leveranciers, de verdere coördinatie en de uitbouw van de online verkoop, het opstellen van KPI’s naar onze leveranciers toe en de continue procesoptimalisatie van het magazijn.

Je onderhandelt met externe partijen en waakt over de correcte naleving van de contracten.

Je onderhoudt een goed contact met pakketdiensten, transporteurs, magazijnen, leveranciers en expediteurs.

Intern heb je nauw contact met onze Klantendienst, Boekhouding, Inkoopafdeling én IT-dienst, en bied je hen de nodige ondersteuning.

Je onderhandelt met externe partijen en waakt over de correcte naleving van de contracten.

Wat krijg je?

Je komt terecht in een boeiende werkomgeving in een financieel stabiel bedrijf met een no-nonses cultuur.

Je komt terecht in een team waar collegialiteit en ontwikkeling centraal staan

Je krijgt een marktconform loonpakket met tal van extralegale voordelen

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij één van de de grootste spelers op de Belgische DIY markt. Hier kom je in een financieel gezonde organisatie, in volle expansie met een no-nonsens cultuur waar teamwerk, persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

Als gemotiveerde administratief bediende boekhouding wij er zeker van dat jij perfect binnen de organisatie past.

Meer info? We helpen je graag!

Nick Van Quaelle

 • 32 3 331 17 35
 • logistics.antwerpen recrewtment.be

  Lorenz Hendrickx

 • 32 3 331 17 35
 • logistics.antwerpen recrewtment.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier