Medewerker lakkerij (ramen en deuren)
IMPACT
Beringen, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Ben je een gemotiveerde werker met de ambitie om jezelf verder te ontplooien? Dan ontvangen we graag jouw kandidatuur voor deze uitdagende functie bij een heel aangenaam bedrijf uit Beringen, gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren.

Je zult instaan voor het lakken van houten profielen. Je werkt daarbij in dagdienst. Functie-eisen Je bent hongerig naar een nieuwe uitdaging waarbij je jezelf verder kunt ontplooien.

Je hebt bij voorkeur ervaring als pistoolschilder of je bent gemotiveerd om dit aan te leren. Je bent handig en technisch onderlegd.

Arbeidsvoorwaarden Een uitdaging om jezelf verder te ontplooien Leuke collega's om samen door te groeien en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen Een salaris in overeenstemming met je ervaring en competenties Een aangename werkomgeving waar waarde gehecht wordt aan jouw welbevinden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier