Stad Lier zoekt Teamleider groen
Bond Beter Leefmilieu
Lier, BE
6 uur geleden

Als teamleider stuur je een 25-tal medewerkers aan en sta je in voor het plannen en organiseren van de operationele activiteiten van je team.

Team Groen zet zich in om het openbaar groen en de bossen in eigendom van stad en OCMW Lier te beheren en onderhouden. Kennis of ervaring met betrekking tot groenonderhoud vormen dan ook een pluspunt.

Je houdt rekening met de beschikbare medewerkers en middelen. Je maakt actief gebruik van het facilitair software pakket voor het plannen en opvolgen van werkopdrachten.

Ook de controle, evaluatie en rapportering van de werkzaamheden neem je voor je rekening. Vanuit je kennis, ervaring en een oplossingsgerichte houding, ga je op zoek naar opportuniteiten en doe je verbetervoorstellen.

Je staat open voor alternatieven in aanpak en uitvoering en moedigt dit aan bij je medewerkers.

Je stuurt je medewerkers aan, begeleidt hen, motiveert hen en stimuleert hen tot optimale prestaties, betrokkenheid en verdere ontwikkeling.

Je bewaakt het welzijn en de veiligheid van de medewerkers via competentieontwikkeling, een goede teamgeest en aandacht voor preventie.

Je activeert principes rond duurzaamheid bij je medewerkers.

Je bewaakt samen met de andere teamleiders en de teamcoördinator van de technisch uitvoerende diensten, de dagelijkse activiteiten in de technische werkplaats.

Bovendien bouw je mee aan de professionele werking van de technisch uitvoerende diensten om de vooropgestelde doelstellingen van het team, de technisch uitvoerende diensten, het departement Infrastructuur en de hele organisatie te helpen realiseren.

Een vlotte samenwerking met andere diensten is daarbij cruciaal.

Profiel

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Je kan bovendien 4 jaar relevante beroepservaring aantonen.

Aanbod

Stad en OCMW Lier bieden je een uitdagende job met verantwoordelijkheid. Glijdende werktijden en een aantrekkelijke verlofregeling maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk.

Weddeschaal C4-C5

 • Basiswedde in trap 0 : 2638,58 euro bruto / maand
 • Basiswedde in de 10de weddetrap : 3043,97 euro bruto / maand
 • Beide bedragen te verhogen met haardgeld of standplaatstoelage naargelang de gezinstoestand.
 • Omdat het om een knelpuntberoep gaat, wordt alle relevante beroepservaring zowel bij de overheid als in de privésector integraal meegerekend voor de bepaling van de anciënniteit.

  Het salaris wordt aangevuld met heel wat extra voordelen :

 • Maaltijdcheques van 6 euro
 • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
 • Fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer
 • 35 dagen vakantie bij een voltijdse tewerkstelling
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Gunstig aanvullend pensioen
 • Glijdende werkuren
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier