PROJECT ENGINEER
Argon selectie
8500 KORTRIJK
5 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Voor een Belgische constructeur, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van diverse totaaloplossingen voor material handling, zijn wij vandaag op zoek naar een project engineer.

Het werk van een projectingenieur bestaat uit een combinatie van de taken van een ingenieur en een projectmanager. Je werkt niet alleen aan het ontwerp en de uitwerking van een project, maar je beheert het ook in zijn totaliteit (budget, montage...).

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor deze functie wordt er beroep gedaan op jouw creativiteit, technische kennis en oplossingsgerichtheid! Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit het mechanisch ontwerp om de goederenstromen in industri le bedrijven te optimaliseren.

Daarnaast beheer je ook het project in zijn totaliteit, inclusief budget, montage, ... Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Bachelor of master elektromechanica.

Passie voor machinebouw, ontwerp en innovatie.

Hands-on mentaliteit. Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een familiale, maar dynamische omgeving. In deze onderneming is veel ruimte voor initiatief en autonomie.

Bovendien kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met diverse extras en een doorgedreven opleiding.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier