technieker elektriciteit leuven-lubbeek
Randstad
Hasselt, Limburg
5 dagen geleden

job description

Als technieker ben je zelfstandig op pad met je dienstvoertuig en voor je nieuwe aansluitingen uit voor elektriciteit en gas.

Je helpt de klant uit de nood met gepaste herstellingen en aanpassingen. Elke dag is anders dus verwacht je aan een gevarieerde job!Naargelang je interesses kan je je verder ontwikkelen in verschillende richtingen (oplossen van defecten en storingen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen,.

 • Je gaat aan de slag in daguren en dit in de regio Leuven - Lubbeek.
 • qualification

 • Je hebt een technische scholing gevolgd en hebt een goede basiskennis elektriciteit.- Je krijgt een interne opleiding en gaat aanvankelijk met een ervaren technieker op pad alvorens zelfstandig aan de slag te gaan.
 • Je bent klantvriendelijk en kan je vlot uitdrukken in de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) Je krijgt een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen o.
 • a. maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur. Interesse en / of vragen?

  Bel ons op 016-23 27 50, mail ons je cv + motivatie op vcu vlaams-brabant randstad.be of solliciteer online!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier