Inside Sales Developer NL, NL/FR of NL/DUI
Unique Sint-Niklaas
PUURS-SINT-AMANDS
19 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Wat verwachten we van jou?

Onze klant staat voor respect, familiegevoel, loyaliteit, kwaliteit, innovatie en passie. Waarden die je in je dagelijkse werk uitstraalt.

Na een intensieve interne training waarin je kennis zal maken met onze why, onze producten, oplossingen en all-in-one-services op vlak van print en photo experience, het sales proces, het script en de interne werking en organisatie, ga je aan de slag.

Met behulp van ons eigen CRM-pakket Fly2Data, waarin je eveneens getraind wordt, ga je bestaande klanten contacteren. Jouw rol bestaat erin om nieuwe concepten op inspirerende en creatieve manier voor te stellen aan jouw klanten.

Je staat al met één voet binnen, want onze klanten zijn reeds jarenlang overtuigd van de service en kwaliteit. Informatie wordt tegenwoordig zo gemakkelijk gedeeld, maar even gemakkelijk weer vergeten.

Het is belangrijk dat inhoud die ertoe doet en die jouw klant met hun klanten wil delen, ook echt blijft hangen. Jij zorgt ervoor dat zij hun klanten iets tastbaar kunnen meegeven.

Maar je doet meer dan dat. Met hun totaaloplossingen werk je voor en samen met de klant projecten uit van a tot z. Je denkt mee met de klant, luistert naar hun verwachtingen en neemt werk uit hun handen.

Ze hebben een waaier aan diensten zoals personalisatie, creatie & design en boxing. Zelfs het printen en de logistiek kan je voor hen laten verzorgen.

Je bent sterk in je dossierbeheer en bouwt je eigen klantenportefeuille uit door het behalen van jaarcijfers doormiddel van cross- en upselling.

Je zal nauw samenwerken met jouw team binnen jullie regio. Dit betekent dat je ook kan inzetten op mekaar om het potentieel van je verkoop te vergroten.

Uiteraard snoep je ook mee van dit succes.

Profiel

Wie ben je en wat kan je?

Vaktechnische vereisten

Je bent iemand die met passie gaat voor sales, hier heb je geen specifieke studievereisten voor nodig. Je beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands, Nederlands / Frans of Nederlands / Duits.

Je kan aan de slag met de computer om mails te versturen en het werken met ons eigen pakket waarvoor ook een opleiding is voorzien.

Competenties

Je bent sterk in dossierbeheer, creëren van opportuniteiten voor je klanten en je hebt gevoel voor Marketing. Je voelt je als een vis in het water omdat je sales kan doen.

Je bent een echte teamplayer. Je hebt een aangename telefoonstem, een luisterend oor en je houdt van telefonisch contact met onze klanten.

Je hebt inspirerende en adviserende overtuigingskracht en kan een verkoop afsluiten. Je houdt van de business waardoor je klant jouw passie voor wat we doen, voelt.

Je bent open in je denken en je doen. Je probeert graag nieuwe dingen uit. Alles kan beter! En vooral, je hebt goesting om erin te vliegen!

Jobgerelateerde competenties

 • De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren
 • Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven
 • Het commerciële voorstel uitwerkenSamen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
 • Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming
 • Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen
 • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
 • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen
 • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen
 • Aanbod

  Wat bieden we jou aan? Een uiterst boeiende en uitdagende job binnen een internationale omgeving. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve bedrijfscultuur gekenmerkt door een collegiale en open sfeer, waar je de gelegenheid krijgt je creativiteit en capaciteiten ten volle te uiten.

  Wij zetten in op jouw talent! Sales, dat zijn targets die je gaat behalen. Jouw loon bestaat dan ook uit een vast en een variabel loon dat afhankelijk van de bereikte targets de hoogte ingaat.

  Een transparant bonussysteem zal jou helpen ook daar je motivatie in te vinden om het beste van jezelf te geven. Of kies je liever voor een bedrijfswagen aangevuld met bonus?

  Dat kan ook. Een respectvolle omgeving : iedereen telt mee. Een boeiende job waarbij flexibiliteit een spel van geven en nemen is

  Bedrijfsinfo

  Onze klant, gelegen te Puurs, is actief in inbindsystemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier