Services Sales Engineer
CTRL-F
Ternat, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze klant is ter versterking van haar team op zoek naar een Services Sales Engineer. Onze klant biedt in Noord-Europa een uitgebreid product- en serviceprogramma op het gebied van transportsystemen en kunststoftechnologie aan.

Binnen de afdeling in kwestie ligt de nadruk op proces-ondersteunende producten, zoals pompen, stationaire brekers en zeefmachines.

Al meer dan 60 jaar ontwikkelen zij oplossingen voor problemen in verschillende branches. Daarbij staan hun hoge kwaliteitseisen en de jarenlange samenwerking met hun klanten voorop.

Met vestigingen in Duitsland, België, Nederland, Denemarken, Zweden en Noorwegen is onze klant in staat om aan de eisen van haar klanten op het gebied van innovatieve oplossingen en diensten te voldoen.

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille. Je hebt interesse in pomp - en zeeftechniek, zand - en grindbedrijven, steengroeven, pomp verkoop- en verhuurbedrijven, recyclagebedrijven, cementindustrie, staalindustrie en bulkverwerkende bedrijven.

Je bent bekwaam om een productieproces te analyseren. Je adviseert optimalisaties, werkt maatwerktoepassingen uit, berekent en formuleert oplossingen,.

 • Kortom : je beheert uw accounts. Je wordt ondersteund door de commerciële binnendienst en diverse specialisten. Je kan coördineren en kan een technisch-commercieel traject sturen en opvolgen.
 • Je rapporteert aan de Process Director.

  Functie-eisen

  Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een technisch diploma in de Elektromechanica Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt Je verdiept je graag in de techniciteit van onze producten Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands Kennis van Frans is een pluspunt Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

  Arbeidsvoorwaarden

  Een mooie uitdaging met veel aandacht voor de teamsfeer Voltijdse en vaste indiensttreding bij onze klant Telefoon en laptop Aantrekkelijk salarispakket, afhankelijk van je opleiding en / of ervaring 20 vakantiedagen & 12 ADV-dagen op jaarbasis

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier