Junior Projectleider Totaalprojecten
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Werk totaalprojecten uit als junior projectleider.

Als junior projectleider krijg je de kans om je volledig te ontplooien. Je werkt nauw samen met de projectmanager, die jou ook de knepen van het vak leert.

Je werkt totaal projecten uit van industriële dak- en gevelbekleding inclusief zonnewering, vanuit het hoofdkantoor in Lokeren.

De projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen, voornamelijk op de b2b markt.

Vanaf het project verkocht is ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Dit betekent het analyseren van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten.

Daaropvolgend neem je contact op met leveranciers en onderaannemers. Eénmaal je een goede voorbereiding gemaakt hebt, met hulp van de projectmanager, start je de werf op.

Vervolgens sta je in voor de coördinatie van eigen ervaren arbeiders en onderaannemers.

Functie eisen

Als junior projectleider ben je een master bouwkunde, eerste ervaring is een plus. Je hebt interesse in gebouwen en zonnewering.

Daarnaast ben je planmatig en communicatief ingesteld.

Wat bieden wij jou?

 • Projecten uitwerken van A tot Z
 • Autonomie
 • Sterke begeleiding
 • Totaalprojecten
 • 50% binnendienst / 50% buitendienst
 • Vast contract
 • Aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen en extra legale voordelen
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een gerenommeerde organisatie met 27 jaar werkervaring in de dak- en gevelbekleding. Ze werken projecten in industrie-, kantoorgebouwen en winkel- en sportcentra uit voor België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

  Momenteel spitsen ze zich meer toe op West- en Oost-Vlaanderen, daarom kijken ze uit naar een extra projectleider.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier