Project manager Infrastructure
Brunel
Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Project Manager kom je in een Team terecht bij één van onze klanten waar jij het aanspreekpunt bent en de spil in het web om samen met afdelingen met het doel nieuwe diensten te implementeren.

Afhankelijk van de behoeftes van onze klant, wordt jouw project samengesteld, daardoor is geen enkel traject hetzelfde. Je stelt zelf de planning en het budget op, bewaakt deze en maakt risico-inschattingen.

Indien er afgeweken wordt van eerder vastgestelde specificaties draag jij de verantwoordelijkheid voor de commerciële afhandeling met betrekking tot meer- / minder werk.

Je doet er alles aan om je deadline succesvol te halen.Je hebt een Universitair diploma of gelijkwaardig door ervaringJe hebt minstens 5 jaar ervaring in een rol als Project Manager infrastructure Je hebt een brede technische kennis maar gaat daar liefst zeer conceptueel mee om.

Communiceren, structureren, abstract denken is een hobbyJe kan je inzichten op een eenvoudige, heldere en geordende manier overbrengenJe bent een gedreven iemand die elke uitdaging aangaatJe spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Frans is een grote plusWanneer je als Project Manager door Brunel IT ingezet wordt bij opdrachtgevers, betekent dit dat je in dienst treedt bij Brunel.

Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject.

Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier