.Net Developer SAP en ERP-specialist voor Vlaamse KMO Mechelen
Austin Bright
Mechelen, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Dit bedrijf in Mechelen is op zoek naar een .Net developer voor de toepassing van geïntegreerde systemen om bedrijfsvoering te verbeteren.

Dit doen ze op basis van SAP toepassingen bij hun klanten implementeren. Telkens op maat van de klant en dit vraagt van de ontwikkelaar de nodige communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vormt deze kmo ook een hechte groep waar verschillende activiteiten worden georganiseerd om de werksfeer optimaal te houden.

Kom jij hun drie koppig ontwikkelingsteam versterken? Jouw verantwoordelijkheden : .Net Developer / .Net Software Engineer (ERP / SAP) Als .

Net Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het analyseren, ontwikkelen en onderhouden van de verschillende features en configuraties in de software.

Na een inloopperiode zal je ook op locatie gestuurd worden bij de klant, waar je dan naast het opstellen, ook de implementatie van de software verzorgt.

Jouw profiel : .Net Developer / .Net Software Engineer (ERP / SAP) - Je bent een persoon die zich vlot in een team kan passen en ook de nodige expertise in C# en SQL (queries kunnen schrijven) met zich meebrengt.

Heb je kennis of professoinele ervaring met SAP dan geniet je van een streepje voor! - Als persoon ben je iemand die ook graag de noden van de klanten omzet in soepel lopende software en heb je ook oog voor detail.

Na een inloopperiode zal 20% van je werktijd bij een klant plaatsvinden. - Werken in een kleine groep vraag van jou de nodige flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

 • Elk project start je graag met een grondige analyse en gaat daarna resultaatgericht te werk. - Ze zoeken ook iemand die gedreven en ethousiast is over het product omdat het bedrijf ook naar de toekomst toe wilt blijven evolueren.
 • Locatie : . Net Developer / .Net Software Engineer (ERP / SAP) - Mechelen Ons aanbod : .Net Developer / .Net Software Engineer (ERP / SAP) Een aangenaame werkplaats met de nodige aandacht voor de evolutie van haar werkgevers.

  Ze bieden hen verschillende opleidingsmogelijkheden en ook flexibele werkuren, waar je tussen 8-9 uur kan binnenkomen. Een aantrekkelijk brutoloon dat verder aangevuld wordt met een bedrijfswagen, tankkaart groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm-

  abonnement en laptop. Verschillende activiteiten om de groepgeest steeds op peil te houden. Zoals een gezamelijk lunch, pooltafel, vrijdag drink en andere activiteiten.

  Een uitdagende functie met collega's die de nodige expertise bezitten en je ook steeds een handje kunnen komen helpen. Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn?

  Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

  We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier