Mechanisch onderhoudsmedewerker (Grobbendonk)
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
16 dagen geleden
source : Jobat

AGO Technics is voor een klant actief in de domeinen milieu en energie en gelegen in de regio van Gent op zoek naar een mechanisch onderhoudsmedewerker voor een nieuwe site in Grobbendonk.

Het doel van de functie is om in te staan voor de dagelijkse technische controle van de toestellen op de site teneinde een minimale stilstand te voorkomen.

Hieronder meer informatie over het takenpakket : - Je voert zelfstandig technische onderhoudstaken uit en helpt de onderhoudstechniekers bij de uitvoering van hun taken.

 • De motoren (WKK's) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Dit wil zeggen dat jij hiervan het dagelijks nazicht doet, kleine technische onderhouden uitvoert en ervoor zorgt dat de communicatie met de firma's die het onderhoud uitvoeren het onderhoudscontract volgen.
 • Voor enkele installaties volg je bepaalde processen op.- Je geeft ondersteuning aan operatoren en je helpt hen waar nodig.
 • Bij problemen, signaleer je dit aan de operationeel verantwoordelijke of aan de centrale medewerkers exploitatie. Hierbij help je proactief bij het zoeken naar een oplossing.
 • Tot slot werk je 1 op de 4 zaterdagen ter ondersteuning van de weekend operator.
 • We zijn op zoek naar iemand met een technisch diploma en een grote interesse in groene energie en complexe processen. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken en zelf initiatief neemt.

  Je overlegt regelmatig met collega-operatoren en de centrale exploitatie-medewerkers. Je kan dus ook in team goed functioneren.

  Je bent bereidt om 1 op de 4 zaterdagen te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier