Process Ingenieur
TALBOOM Group
A. Meersmansdreef, Puurs, Bélgica
1 dag geleden

Functie

Je ontwerpt de clean utility fluids distributie systemen in de Pharma. Dit betekent de opmaak van de P / ID’s, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het systeem nodig voor de automation engineers en opmaken van technische specificaties.

De systemen zijn :

WFI (water for injection)

NaOH

CAP (compressed air process)

Tevens volg je de uitvoering op de werf op van bovengenoemde systemen met inbegrip van de opvolging van de commissioning uitgevoerd door de aannemer.

Je doet ook de qualificatie van bovengenoemde systemen. Dit betekent de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates tot een rapport.

Profiel

Je bent in het bezit van een master diploma in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur).

Je hebt minstens 7 jaar ervaring als Ingenieur Process in de Pharma-industrie . Je hebt voldoende tot goede ervaring met het opstellen van basic en detailed design binnen uw vakgebied.

Het opmaken van P / ID’s, routing van de loops en de functionele beschrijving van de systemen kent geen geheimen voor jou.

Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en hebt daarnaast goede kennis van het Frans en het Engels. Je bent bekend met commissioning opvolging en met qualificatie-tools .

Tevens heb je kennis van process equipment : washing machines en autoclaven

Je bent een initiatiefnemer en kan zelfstandig werken.

Je bent analytisch en creatief en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je werkt ordelijk en bent stressbestendig.

Wij bieden jou :

Een boeiende job met concrete doorgroeimogelijkheden zowel naar technische expertise als naar project management toe, ondersteund door interne en externe opleidingen.

De voordelen om te werken in een dynamische groep binnen een sterk bedrijf met familiaal karakter gesitueerd in een landelijk groen kader.

Een competitief salarispakket, gerelateerd aan ervaring.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier