Site Supervisor / Werfleider Piping & HVAC regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Borsbeek, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider Piping & HVAC in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Site Supervisor / Werfleider Piping & HVAC ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de projecten op de site (voornamelijk Piping maar ook HVAC of mechanische projecten).

Jij bent : steeds het eerste aanspreekpunt. verantwoordelijk voor de opvolging van ontwerp tot uitvoering. aankopen van materialen, opmaken van een planning en het efficiënt inzetten van de beschikbare middelen.

verantwoordelijk voor het aansturen van onze eigen medewerkers en onderaannemers. Je zorgt ook dat alle veiligheidsrichtlijnen nageleefd worden.

verantwoordelijk voor de werfadministratie (aanvragen van vergunningen, opmaken van dossiers, ) UW PROFIEL : Minstens 3 jaar leidinggevende ervaring in een gelijkaardige functie (Brigadier, Ploegbaas, Werfleider, Site Supervisor, .

 • Praktische ervaring binnen piping (voorkeur in petrochemische opgeving) Oplossingsgericht - communicatief - klantgericht In het bezit van een diploma VOL-VCA.
 • Vloeiende communicatie in het Nederlands. AANBOD : Contract van onbepaalde duur. Een uitdagende job in een boeiende omgeving.

  Een marktconforme verloning en extra legale voordelen. Mogelijkheid om bij te leren, opleidingen te volgen en verder door te groeien.

  CONTACT : Peter Weyns, peter.weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Locatie : Antwerpen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier