Technisch commercieel medewerker met ambitie
Van Marcke
antwerpen
il y a 4j

Ook zot van badkamers en verwarming? Wil jij je verdiepen in de wereld van sanitair, water en HVAC? Zie jij jezelf doorgroeien binnen een familiale onderneming?

Je start in een van onze winkelpunten in jouw regio (provincie Antwerpen), hier krijg je alle opleidingen om zowel ons bedrijf als ons product gamma te leren kennen.

Je gaat aan de slag als technisch-commercieel adviseur voor onze professionele klanten, voornamelijk installateurs. Als adviseur word je ingezet in het filiaal waar op dat moment de nood het hoogst is.

Dit wil zeggen dat je in samenspraak met de Area Manager een werkplanning opmaakt en binnen je regio verschillende filialen zal ondersteunen met jouw ervaring en kennis.

Je werkt in een rotatiesysteem ook op zaterdagvoormiddag maar hebt een andere dag vrij in de week.

 • Je peilt naar de behoeften en noden van je professionele klanten en voorziet een oplossing voor hen.
 • Je onderhoudt de contacten met je vaste klanten en probeert relaties uit te bouwen met nieuwe klanten.
 • Daarnaast promoot je onze producten en informeer je jouw klanten over nieuwe technieken.
 • Na verkoop sta je in voor de administratieve verwerking van de orders en opvolging naar je klanten toe. Zo zal je offertes opmaken, bestelbonnen aanmaken, bestellingen plaatsen en opvolgen bij leveranciers en eventueel je collega’s ondersteunen in andere administratieve taken.
 • Je werkt nauw samen met een team van hechte collega’s en je kan je snel in nieuwe groepen en omgevingen inwerken.
 • Deze functie kan het begin vormen van een mooie carrière bij Van Marcke, daarom verwachten we dat je ambitieus bent. Na een succesvolle periode als technisch-commercieel medewerker, bekijken we samen met jou, waar je toekomst binnen Van Marcke ligt.

  Ben je sales-minded en wil je doorgroeien als accountmanager? Ben je eerder technisch sterk en word jij de volgende product promotor?

  Zie je jezelf eerder als people manager of ligt er nog een totaal andere toekomst op jou te wachten? Binnen Van Marcke zijn er tal van mogelijkheden.

  Onze eigen Van Marcke College zal je ondersteunen om de juiste kennis en vaardigheden op te doen en je klaar te stomen voor je volgende stap.

  Ben je klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu!

  We bieden je een motiverend loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringssysteem en personeelskorting op ons gamma.

  Er wacht je een gevarieerde loopbaan binnen een bruisende onderneming.

  Tot snel!

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature