FINANCE MANAGER
Hays Antwerpen
Lier, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als Finance Manager kom je terecht in een Accountancyteam van vijf personen en rapporteer je aan de Finance Director. Tot het Financeteam horen twee controllers en 5 boekhouders (2AP, 2 GL en een credit collector).

Deze klant is actief in verschillende landen en in België wordt alles qua boekhouding verwerkt en goedgekeurd. Het gaat hier over de boekhouding van A tot Z van tien verschillende landen (de afsluit, consolidaties, btw, fiscaliteit).

Enkel de fiscale aspecten van de buitenlandse entiteiten liggen bij een extern kantoor. In de eerste plaats stuur je dit team aan en neem je de eindverantwoordelijkheid.

Operationeel hou jij je vooral bezig met de afsluit en de consolidatie. Ook de jaarrekening en belastingaangiftes liggen bij jou.

Verder gaat een belangrijk deel van het takenpakket over procesoptimalisatie : iemand die het bedrijf mee kan professionaliseren, die strategisch meedenkt en begaan is met de verdere groei van de onderneming.

Ook komt de implementatie van een nieuw systeem volledig bij jou te liggen. Jij bent tevens het aanspreekpunt voor externen, auditors en andere derde partijen.

Je stelt rapporten en analyses op en presenteert die aan de Finance Director. Deze job is dus heel gevarieerd : je doet zowel operationele boekhoudkundige taken als controllingtaken, maar denkt ook strategisch mee na en probeert processen te optimaliseren.

Daarnaast komen verschillende ad hoc projecten, zoals de implementatie van het nieuwe systeem. Verder neem je de eindverantwoordelijkheid en stuur je een team aan.

De ideale Finance Manager is iemand die in de eerste plaats om kan met een bedrijf in transitie. Je komt terecht in een kleinere omgeving die sterk groeit en je past je daarom gemakkelijk aan en bent flexibel naar takenpakket toe.

Je hebt een master en minstens drie jaar ervaring in het aansturen van een team. Je bent een ware people manager en weet een team te coachen en te motiveren.

Je bent boekhoudkundig technisch sterk, maar ook communicatief en assertief. Je staat met beide voetjes op de grond en vindt het niet erg zelf de handen uit de mouwen te steken.

Je bent een teamplayer die weet van aanpakken. Je bent iemand die houdt van interactie en gemakkelijk en snel kan schakelen.

Je bent analytisch en strategisch ingesteld. Je bent proactief, hebt geen 9-5-mentaliteit, neemt graag initiatief en weet je prioriteiten te stellen.

Je bent zeer goed in Excel en ook Engels spreek je vloeiend.

Academische Bachelor

Onze klant biedt een managersfunctie met eindverantwoordelijk, veel variatie en een hoge mate van betrokkenheid. Je krijgt veel ruimte voor initiatief en veel flexibiliteit.

Je verloning is inclusief wagen, maaltijdcheques, een netto-onkostenvergoeding, een hospitalisatieverzekering, gsm, laptop en een bonussysteem van ongeveer anderhalve maand extra bruto.

Je bouwt 25 vakantiedagen op en werkt met flexibele uren in een gemoedelijke sfeer waar veel wordt georganiseerd voor de werknemers (Werchter, teambuildings, workouts, ).

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Contacteer dan snel Julie Bulinckx van Hays Antwerpen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier