werfleider dakdichtingswerken, vast contract!
Randstad
Kontich, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Randstad Construct zoekt : Werfleider (dakrenovatie) regio prov. Antwerpen, deel O. Vl. , Vlaams Brabant en BrusselJe hebt de eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van dakdichtingswerken en de realisatie binnen de voorziene tijd en binnen budget.

Je takenpakket bestaat uit : - Je maakt de voorbereiding en doet de opvolging van de werken van a tot z- Je stuurt je eigen ploegen en / of die van je onderaannemers aan.

 • Je waakt over het rendement, budget en timing- Je hecht veel belang aan de veiligheid op de werf- Je zorgt voor de opmaak van de vorderingsstaten en je staat in voor de tijdige facturatie-
 • Je rapporteert aan de Operations ManagerAanbod : Je krijgt een zelfstandige functie waarin je deels van thuis uit kan werken.

  Je krijgt een mooi salarispakket aangeboden met extra legale voordelenJe krijgt regelmatige bijscholingen aangeboden.

  qualification

  Je hebt bij voorkeur een bouwkundig diploma of bent gelijkwaardig door relevante werkervaringJe bent flexibel ingesteld en je staat open voor het opdoen van bijkomende kennis op het vlak van materialen, (brand)veiligheid ed.

  Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om leiding te geven aan de werfploegen en het opvolgen van onderaannemers.

  Je treedt kordaat op indien nodig.Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en je beschikt over de nodige commerciële feeling om als een uitstekende gesprekspartner op te treden voor de opdrachtgeversJe kan overweg met Windows office pakketJe spreekt, leest en schrijft goed Nederlands en Frans

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier