Gezocht: drijvende krachten om autodelen te versterken!
11.11.11
Gent, BE
6 dagen geleden

Autodelen.net is het verbindend netwerk van gedeelde mobiliteit. We promoten en ondersteunen beurtelings gebruik van vervoersmiddelen.

We willen de mobiliteitsbehoefte van iedereen efficiënt invullen met een minimaal ruimtebeslag, een optimaal gebruik van grondstoffen en een positief effect op kwaliteit van onze leefomgeving.

Hiervoor zetten we in op experiment en beleidsbeïnvloeding. Samen met het 10 koppig personeelsteam en 75 actieve vrijwilligers laten we autodelen in heel Vlaanderen groeien!

Vrijwillige drijvende krachten gezocht

Autodelen in heel Vlaanderen bekend maken, dat kunnen we niet alleen. Jij kan het verschil maken! Dit kan op lokaal niveau, maar ook op grotere schaal.

We hebben een waaier aan mogelijkheden waar jij je zeker in zal kunnen vinden :

 • Beman een infostand of geef een infosessie
 • Jaarlijks zijn we aanwezig op een dikke 100 evenementen verspreid over heel Vlaanderen. Uiteraard sturen we je niet onvoorbereid op pad, we geven vormingen en begeleiden onze vrijwilligers doorheen het autodeellandschap.

  Lijkt het je wat om een infostand te bemannen of je buren tijdens een infosessie alles over autodelen te leren? Dan is dit op je lijf geschreven.

 • Wees onze creatieve duizendpoot
 • Autodelen.net heeft heel wat campagnes en maakt ook folders. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar illustraties, foto’s,.

 • Ook als creatieveling kan je bij ons aan de slag!
 • Stamp een regiokern uit de grond
 • Vanaf midden 2020 breiden we onze vrijwilligerswerking uit met regiokernen. Een kern kan zelf actief timmeren aan de weg om autodelen en gedeelde mobiliteit in hun buurt te verankeren.
 • Wil je aan de slag als voorzitter, secretaris, penningmeester of gewoon een drijvende kracht binnen de kern? Aarzel niet ons te contacteren!

 • Trek je stoute schoenen aan om je gemeente- of stadsbestuur warm te maken
 • Deel je je wagen al? Of heb je geen wagen en maak je gebruik van de deelauto die in je gemeente staat? Schrijf eens een blogbericht of artikel met een getuigenis en kom in het plaatselijke boekje van de gemeente!

  vul zelf aan, geen idee is ons te gek!)

  Wat kan Autodelen.net je bieden?

  Dagelijks staan er 3 vrijwilligersmedewerkers voor je klaar. Daarnaast organiseren we ook vormingen en brainstorm momenten.

  Uiteraard ga je goed verzekerd op stap dankzij onze vrijwilligersverzekering . Verplaatsingen met het openbaar vervoer of gedeelde mobiliteit vergoeden we ook via een onkostennota .

  En het nodige materiaal om promostanden op te zetten of om je infosessie kracht bij te geven die bezorgen we je uiteraard ook! De vrijwilligers hebben ook een speciaal plekje op onze website waar ze alle nodige info kunnen terug vinden.

  Via een maandelijkse vrijwilligersnieuwsbrief brengen we je tijdig van alles op de hoogte! En uiteraard kan je als vrijwilliger ook deel uitmaken van de autodeelcommunity op Facebook, maar ook in real life tijdens feestjes en andere leuke momenten!

  Voel je het al helemaal kriebelen? Laat het ons weten! Stuur als de bliksem een mailtje naar vrijwilligers autodelen.net waarin je je contactgegevens achter laat en wij bellen je snel op om kennis te maken! Twijfel je nog?

  Bel eens naar 09 / 242.32.75 en vraag naar iemand uit ons vrijwilligersteam (Binte, Ine of Linde).

  Binnen onze werking maakt Autodelen.net werk van een actief diversiteits- en gelijke kansenbeleid. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, geaardheid, diploma, handicap of chronische ziekte.

  We denken graag mee welke redelijke aanpassingen we kunnen maken. Jouw kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier