ORDER DESK OFFICER NL/FR
Hays Antwerpen
Antwerpen & Haven, Antwerpen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Order Desk Officer sta jij dagelijks in contact met jouw klanten en bestuurders en stel je samen met hen hun droomwagen samen.

Rekening houdend de vooropgestelde budgetten. Zodra jij al deze informatie hebt, verdiep jij je in het vergelijken van de offertes bij verschillende leasingmaatschappijen.

Zodra jij alles op punt hebt, voer jij de bestelling van deze wagens in en zorg je ervoor dat de leveringstermijnen tot een minimum herleid worden.

Kortom je bent dé spilfiguur tussen de bestuurders, klanten, leasingmaatschappijen én garages.

Hays Antwerpen is voor deze veelzijdige functie op zoek naar een Junior kandida(a)t(e) die net van de schoolbanken komt of al een eerste werkervaring achter de rug heeft.

Omdat je dagelijks in contact komt met klanten, verwachten wij dat je klantgericht en klantvriendelijk bent. Verder ben je administratief sterk én heb je een sterke talenkennis, zowel van het Nederlands, Frans als Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier