heftruckchauffeur regio meulebeke - 2 ploegen
Randstad
Meulebeke, West-Vlaanderen
5 uur geleden

job description

Als afvoerder / logistiek medewerker stockeer je de afgewerkte producten van de machines tijdelijk in een magazijn alvorens ze naar de transportafdeling gaan.

Dit gebeurt vooral met de heftruck.Je brengt zo een 80% a 90% van de tijd door op je heftruck. Je werkt in 2 ploegen : week 1 van 5u - 13uweek 2 van 13u - 21u.

qualification

Technisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijs. Je beheerst de Nederlandse taal zeer vlot.Je bent in het bezit van een geldig heftruckattest.

Je hebt al meerdere jaren ervaring als heftruckchauffeur. Wij bieden je een job optie vast binnen een groeiend bedrijf.Je krijgt een loon tussen 13 en 14 euro afhankelijk van ervaring.

Dit loon wordt aangevuld met maaltijdcheques.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier