TECHNISCH MAGAZIJNIER
Synergie s.r.o.
Tessenderlo
4 uur geleden

We zijn op zoek naar een technische talent met zin voor organisatie en coördinatie.

Je draagt de verantwoordelijkheid over de logistieke processen zoals de ontvangst, het inboeken, het verpakken en het terug verzenden van de goederen.

Het magazijn is "uw winkel" en beheer je als een goede huisvader.Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole, het proefdraaien, onderhoud en herstellingen van pompen.

Profiel :

Teschnische talent met zin voor organisatie en coördinatie.

Je hebt een technische opleiding of gelijkwaardig door ervaring.Je weet prioriteiten te leggen, creatief om te springen met problemen en deze goed te plannen en in te schatten.

De afwisseling nl. een combinatie van technisch werk, het beheer van het magazijn, klantencontacten per telefoon en mail is voor jou een reden om te solliciteren.

Ervaring in een magazijn of hersteldienst is een pluspunt.

Aanbod :

 • Goede verloning.
 • Aangename werksfeer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier