Dossierbeheerder IAB kantoor Kwalitatieve aanpak
Austin Bright
Brussels, Brussels, BE
10 uur geleden
source : Monster

In lijn met hun groeibeweging is er in dit familiaal accountantskantoor te Etterbeek een nieuwe stoel vrijgemaakt voor een ervaren dossierbeheerder, accountant of boekhouder -

fiscalist. Het vijfkoppige team zet er dagelijks op in om de sfeer in het kantoor zo prettig mogelijk te maken. Dit zal een van de vele redenen zijn dat het verloop in dit accountantskantoor zo laag is.

Lijkt dit een omgeving waarin je jezelf wel ziet passen? Aarzel dan niet en meld je nu aan! Dossierbeheerder / Accountant -

IAB kantoor - De functie en verantwoordelijkheden Je leert stapsgewijs de klanten kennen en blijft steeds groeien in deze functie, Voor de klanten die je krijgt toegewezen behandel je de volledige voorbereiding en afsluiting, inclusief fiscale aangiftes, balansen en jaarrekeningen, Het tussentijds klantencontact neem je vlot op in jouw takenpakket.

De eindbesprekingen schuif je door naar een van de zaakvoerders, die dit verder behandelen. Zou je dit ook graag opnemen in jouw rol?

Dit is zeker bespreekbaar voor de vennoten! Dossierbeheerder / Accountant - IAB kantoor - Het gewenste profiel Als ervaren dossierbeheerder startte je met een opleiding in de richting van accountancy / fiscaliteit, waarna je ook al minimaal 2 jaar ervaring opdeed in een gelijkaardige functie, Je werkt graag in een rustige omgeving waar de collega's onderling goed met elkaar overeenkomen en helpen waar nodig, Je houdt van de nauwkeurigheid van boekhouding en blijft geboeid door de complexiteit van de fiscale kronkelingen, Hierdoor kreeg jij mogelijk zelfs de smaak te pakken om een IAB of BIBF stage te lopen, tevens een optie in dit accountantskantoor! Dossierbeheerder / Accountant -

IAB kantoor - Het aanbod in deze functie Een familiaal accountantskantoor met hardwerkende collega's. Dit zal ervoor zorgen dat je niet enkel met plezier naar je werk komt, maar ook nog eens gemotiveerd blijft om bij te leren.

Om jouw ontwikkelingscurve mogelijk te maken, worden er meerdere externe opleidingsmogelijkheden aangeboden vanuit dit accountantskantoor.

Heb jij een relevante cursus of seminarie gezien die jouw kennis kan versterken? Deze is zeker bespreekbaar met de zaakvoerders! Een marktconform salarispakket dat naast het brutoloon, dat kan oplopen tot zo'n € 2.

700, afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring, aangevuld wordt met een onkostenvergoeding en maaltijdcheques. · Heb je interesse in deze vacature?

Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply austinbright.

com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht! We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit / belastingen / belastingconsulent / accountantskantoor / Ukkel / familiaal / flexibel / thuiswerk

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier