VERTEGENWOORDIGER PARTS & SERVICES | Oost-Vlaanderen | VAST CONTRACT
Manpower
Antwerpen (2030)
5 dagen geleden

Job Description

Als Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onderdelen (banden, batterijen, voorzet, ...) en servicecontracten bij bestaande klanten.

Daarnaast ga je ook actief prospecteren en je bent alert voor nieuwe opportuniteiten.

Je adviseert de klant op vlak van veiligheid door middel van verkoop en uitvoering van safety scans.

Je maakt offertes op voor het plaatsen en vervangen van de onderdelen op de reeds geleverde heftrucks (lampen, hydrauliek, batterijen, ...).

Als Sales Representative rapporteer je aan de Sales Manager.

Client Description

Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving- en selectiewereld. Door onze samenwerking met tal van gerenommeerde bedrijven kunnen wij zowel ervaren kandidaten als gedreven starters interessante opportuniteiten aanbieden onder een vast contract.

Onze klant is één van de grootste spelers in zijn sector. Zij kunnen bedrijven allerlei oplossingen aanbieden inzake logistieke transportmiddelen, alsook reinigingsmachines.

Dit bedrijf staat bekend om zijn kwalitatieve producten en een goede (after sales) service.

Momenteel zijn ze op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Oost-Vlaanderen. Ben je commercieel ingesteld? Beschik je over een goede technische bagage?

Spreek je Nederlands en Frans? Dan is deze job iets voor jou!

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een hogere opleiding genoten in een technsiche of commerciële richting. Verder ben je sterk technisch onderbouwd en kun je vergaand meedenken met de klant.

Je kunt je goed en vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. De ideale kandidaat heeft reeds commerciële ervaring en is al vertrouwd met het verkopen van wisselstukken en servicecontracten.

Ben je een gemotiveerde en commercieel sterke technieker die de stap naar sales wil maken, dan kom je mogelijks ook in aanmerking.

Client Offer

Je krijgt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een firmawagen en maaltijdcheques. Bovendien kom je terecht in een innovatief bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt en dat investeert in haar werknemers door onder andere opleidingen te voorzien.

Word jij de nieuwe vertegenwoordiger voor dit bedrijf? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info?

Stuur gerust een mila naar wouter.sissau manpower.be; ik beantwoord met plezier jouw vragen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier