Commercieel medewerker team België
Selectra
Belgique
14 dagen geleden

Door de groei van Selectra in de energiebranche zijn wij op zoek naar een toffe collega en commercieel talent.

SolliciterenKERNTAKEN SolliciterenKERNTAKEN

Contract

Contract voor onbepaalde duur, voltijds

Bruto salaris

1050€ / mnd + tot wel 1800 € bonus

Jij bent

Dynamisch, hebt commercieel inzicht en je beheerst de Nederlandse taal perfect. Zonder moeite breng jij de behoeften van de potentiële klanten in kaart, vervolgens weet jij een passend voorstel te presenteren met jouw enthousiasme en overtuigingskracht.

Je job

Jij weet elke consument een passend aanbod te presenteren. Of het nu elektriciteit of aardgas is, iedereen kan geld besparen.

Jouw taak is om deze mogelijkheden te verkennen!

Ontdek Selectra in Madrid

Ontdek Selectra in Madrid

Selectra is een jong en fris bedrijf dat gespecialiseerd is in het vergelijken van energieleveranciers en internet. Met 50 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 750 werknemers wereldwijd, werd deze start-

up al snel marktleider in Frankrijk.

Selectra staat in de TOP 100 van de 2017 Echos Growth Champions en in de FT1000 van "Europa's snelst groeiende bedrijven" van de Financial Times.

We zijn in 2012 verhuisd naar Madrid en werden verleid door deze stad, met een goede vibe en een fijn klimaat waar iedereen van harte welkom is.

Sluit je bij ons aan als verkoopvertegenwoordiger. We hebben een super team in een toffe werkomgeving (een terras, loungebanken, tafeltennis, tafelvoetbal.

 • waar je je vanaf de eerste dag thuis zult voelen!
 • SolliciterenKERNTAKEN SolliciterenKERNTAKEN

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier