Operator inpak Lievegem
TER BEKE VLEESWARENPRODUKTIE
LIEVEGEM
22 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Wil je deel uitmaken van het brengen van lekkere kwaliteitsproducten op elke eettafel, bij een bedrijf die de smaak van groei te pakken heeft en die driven is by the zeal for your everyday meal?

Goesting in een job als operator inpak? Dan is dit de job voor jou!Testimonials te vinden op careers.terbeke.be / onze- collegas / Operatoren.

We zijn op zoek naar iemand die bij voorkeur reeds ervaring heeft met inpakken en als operator. Bovendien zal je verantwoordelijkheid moeten kunnen nemen om de lijn te trekken.

Dit zijn lijnen waar tempowerk erg belangrijk is. Het fysieke aspect is ook een gegeven om rekening mee te houden. Aan de 2 lijnen worden met lange palen (bulken) gewerkt.

Als Operator Verpakking maak je deel uit van de laatste schakel alvorens onze producten naar de klant gaan maar daarom niet de minste.

Samen met jouw collega s zorg je voor een goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt volgens de planning en binnen de vooropgestelde kwaliteits- en rendementseisen.

Je zorgt voor de goede opstart en de bevoorrading van jouw machine (instellingen, folie, etiketten, printkop, ).Je doet continu visuele controle op de verpakte producten en op de verpakkingslijn.

Op regelmatige tijdstippen zorg je zelf voor de bevoorrading van de verpakkingsmachine waarbij je zelfstandig rollen folie en etiketten vervangt.

Je volgt de vooropgesteld planning maar hebt er geen moeite mee om snel te schakelen bij veranderingen. Je schakelt de lijn feilloos over van het ene naar het andere product.

Verpakte eindproducten bundel je volgende de voorschriften in de juiste hoeveelheden, waarna deze correct worden gestapeld en gestockeerd.

Je voert een aantal lichte administratieve taken uit zoals het rapporteren over lotnummers, uitval, stilstanden, enz.

Bij dit alles, respecteer je steeds de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Profiel

Je bent positief ingesteld, enthousiast van nature en een teamplayer die samen de collega s de vooropgestelde doelen wil behalen.

Je houdt graag het tempo erin en drukke periodes hebben geen invloed op jouw werk.Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met continu aandacht voor veiligheid, kwaliteit, orde, netheid en nauwkeurigheid en streeft ernaar een topproduct te maken.

Ben je tot slot bereid om in 2 ploegen te werken (afwisselend 05u- 13u; 13u- 21u)? Dan ben jij de geknipte persoon!

Jobgerelateerde competenties

 • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden
 • De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren
 • De opslag van grondstoffen organiseren (indeling van de silo's, ...)
 • De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)
 • De instellingen van de machines (kleppen, vijzels, ...), controleautomaten of meetapparaten aanpassen
 • De verpakking en etikettering van producten controleren (luchtdichtheid, gewicht, vervaldatum) of manueel verpakken
 • Aanbod

 • We bieden je onmiddellijk een contract van 6 maanden aan met optie tot vaste indienstname na deze periode.
 • Een uitdagende en gevarieerde job.
 • Dagelijks kan je proeven tijdens de pauzes van de heerlijke bereidingen van Ter Beke.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten met collega's.
 • Mooie verloning aan + / - € 16,42 bruto / uur + maaltijcheques aan € 7,30 / gewerkte dag
 • Je wordt opgeleid tot een boeiende en afwisselende functie in een stabiele onderneming, met een aangename werksfeer en toffe collega's.
 • Wil je werken bij een bedrijf die de smaak van groei te pakken heeft en die driven is by the zeal for your everyday meal?

  Het bedrijf is gelegen in Waarschoot en maakt salami en kippenwit. Het bedrijf zet sterk in op innovatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier