Ingenieur Gebouwtechnieken
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
3 dagen geleden

Over de functie

Als Ingenieur Gebouwtechnieken werk je vanuit een studiebureau aan grote en kleine bouwprojecten. Je bent hierin verantwoordelijk voor het concept, ontwerp en berekening van elektrische installaties en HVAC.

 • Dit doe je in samenwerking met een projectingenieur en BIM-modelleurs en werkt vanuit een innovatieve BIM-workflow. Samen met jouw collega'
 • s werk je aan een kwalitatief en gecoördineerd resultaat.

  Functie eisen

  Jij bent een persoon dat bewust is van je eigen vaardigheden en waar je goed in bent. Je kan ideeën oppikken en delen en durft daarbij je professionele mening te delen.

  Daarnaast beschik je als Ingenieur Gebouwtechnieken over volgende eigenschappen :

 • een master bouwkunde of elektromechanica
 • kennis van de gangbare MEP-software
 • je spreekt vloeiend Nederlands
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt.

  Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan.

  Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen. Voor jouw functie als Ingenieur Gebouwtechnieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier