Kwaliteitsingenieur / QA Engineer regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Aartselaar, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt voor een klant in regio Antwerpen een Kwaliteitsingenieur / QA Engineer.Dit is een algemene vacature. Onze klant zoekt meerdere ingenieurs voor de kwaliteitafdeling, waaronder een Supplier Quality Assurance (SQA) Engineer,Kwaliteitsingenieur tijdens de productie en een Ingenieur die de kwaliteitsproblemen na verkoop onderzoekt.

FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Kwaliteitsingenieur / QA Engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en -verbetering van de producten en processen binnen de afdeling.

Je analyseert en volgt klantenklachten en de scrap- en herwerkingskosten op. Je bewaakt de kwaliteit van de processen d.

m.v. procesaudits en projectkwalificaties. Je organiseert containment-acties bij de vaststelling van (mogelijk) niet-conforme onderdelen / units.

Dit in samenwerking met alle betrokken teams. Je onderzoekt en lost de kwaliteitsproblemen op die de productie belemmeren, met een goed evenwicht tussen kwaliteit en productie.

Je neemt deel aan de wekelijkse multidisciplinaire kwaliteitsmeeting per assemblagelijn (FQM-meeting). Je leidt de wekelijkse inspectie & audit-meeting.

Je bewaakt en communiceert de kwaliteitsprincipes. O.b.v. je kennis van de producten en processen analyseer je de bovenstaande gegevens en definieer je de pijnpunten met hun prioriteiten.

Bijkomend initieer je, in overleg, de nodige correctieve acties. Verder rapporteer je maandelijks aan het management wat de problemen, oorzaken en voorstellen zijn in verband met de kwaliteit binnen de afdeling.

UW PROFIEL : Je beschikt over een technische Master diploma (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) Elektromechanica, Mechanica, Werktuigkunde, .

 • Je beschikt over minstens enkele jaren relevante werkervaring (Concreet : ervaring met assemblage processen en industriële engineering).
 • Ervaring in een leidinggevende functie is een pluspunt. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen. Je bent analytisch sterk om de juiste pijnpunten bloot te leggen.

  Je hebt organisatietalent om vb. snel en efficiënt een containment actie te organiseren in samenwerking met de betrokken teams.

  Je communiceert consequent en integer over problemen naar de andere teams en de klanten. Je omgang met collega’s is zo dat er een soepele en vlotte samenwerking is, waarbij je assertief genoeg bent om dingen gedaan te krijgen.

  Je hebt een goede kennis van de courante MS Office toepassingen. Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige ondersteuning krijgt Opleidingsmogelijkheden Aantrekkelijk loonpakket CONTACT : Seyma Kalkan, seyma.

  kalkan p4p.be 0484 54 01 15 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Kwaliteitsingenieur, QA Engineer, Quality Assurance, SQA Engineer, Supplier Quality Assurance Engineer, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Elektromechanica, Mechanica, Werktuigkunde, Productie, Antwerpen

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier