Motortechnieker op de baan (brandbeveliging) (M/V)
Over Ago
Aalst
13 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een firma actief in de brandbeveiliging en gelegen in de regio van Aalst, is AGO Technics op zoek naar een motortechnieker.

Het doel van de functie is zelfstandig onderhouden en herstellingen uitvoeren aan sprinklerinstallaties bij jouw klanten.

Onder meer volgende onderdelen maken deel uit van jouw takenpakket :

 • Je staat in voor het onderhoud, de diagnose bij defecten en het herstellen van de dieselmotoren van sprinklerinstallaties.
 • Bij het uitvoeren van onderhouden en herstellingen aan de motoren, controleer je ook alle andere componenten van de installatie.
 • Op termijn word je opgeleid om je te specialiseren in een bepaald onderdeel van de sprinklerinstallaties (bijvoorbeeld elektrische herstellingen, brandmeldcentrales, centrifugaalpompen,...).
 • Na enige tijd zal je ongeveer 2 keer per jaar gedurende één volledige week worden ingeschakeld in de permanentiedienst.
 • Tijdens deze permanentiedienst is het de bedoeling dat je na 17u bereikbaar bent via de gsm en op zaterdag en zondag zodat je in het geval van onverwachte storingen onmiddellijk kan ingrijpen.
 • Je denkt actief mee om verbeteringen aan te brengen en de activiteiten aan de dieselmotoren uit te breiden.
 • Vereisten

  Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een middelbaar diploma in een technische richting, bij voorkeur automechanica, elektromechanica,.

 • of heb je reeds enkele jaren ervaring. Daarnaast kan je zelfstandig werken en neem je ten alle tijde een klantvriendelijke houding aan.
 • Je stelt je flexibel op naar werkuren en je gaat zorgvuldig om met de verschillende procedures en werkdocumenten tijdens het uitvoeren van je job.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De firma biedt jou een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en verder te groeien door het aanbieden van een opleidingsprogramma.

  Je komt terecht in een jong, dynamisch en enthousiast team. Je wordt om 7u 's morgens bij de klant verwacht en je werkt in een 39 uren week waardoor je 6 ADV-

  dagen per jaar extra opbouwt. Je krijgt een competitief loon op basis van je studies en ervaring (startloon van €14), aangevuld met een camionette die je gebruikt om naar je klanten te gaan.

  Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste grondige screening door ons Gent Technics Team, stellen wij jou voor aan de firma waarna je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de HR-

  verantwoordelijke en technisch manager. Tijdens dit gesprek krijg je ook een korte rondleiding waarbij het demo-lokaal wordt getoond.

  Indien dit goed verloopt, volgt snel een loonvoorstel.

  Interesse? Mail jouw cv naar gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier