.Net Developer voor aansturing medische instrumenten
Austin Bright
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Introduction De ideale software ontwikkeling is voor jou één waar deze gekoppeld is aan specifieke instrumenten. De software die dit bedrijf ontwikkelt gaat nog een stap verder door 3D visualisaties weer te geven.

De twee platforms worden ontwikkeld door twee teams verdeeld tussen een groep van C++'ers en .Netters. Waar men hier vooral de nadruk op legt is de technische uitdaging dat zo'n ontwikkeling met zich meebrengt.

Hoewel je in een jonge omgeving terechtkomt, zal je kunnen genieten van een goede interne kennis en ondersteuning. Dankzij hun drie evaluatiemomenten per jaar zal je ook jouw eigen progressie kunnen volgen en aansturen waar nodig.

Responsibilities Jouw verantwoordelijkheden : ASP.Net, Angular,JS, Azure, SQL , Medische sector en hardware Je verzorgt de levenscyclus van de bestaande en nieuwe applicaties.

Je komt terecht in een dertig koppig team, dat per project verder onderverdeeld wordt. Naast de bestaande applicaties te verzorgen, denk je ook mee met welke nieuwe mogelijkheden men kan implementeren om deze te verzorgen.

Profile Jouw profiel : ASP.Net, Angular,JS, Azure, SQL , Medische sector en hardware Technische uitdaging is momenteel voor je een prioriteit.

Na enkele jaren ervaring ben je op zoek naar die nieuwe challenge die de nodige inzet van je zal vergen. Werken op een platform dat gekoppeld is aan verschillende instrumenten.

Jouw C++ collega's zullen je zeker ook warm maken voor waarmee zij bezig zijn. De medische sector geniet je voorkeur. Het product dat je maakt heeft dan ook een impact in de reële wereld.

Minimum drie jaar professionele ervaring binnen de .Net stack. Dit zowel op vlak van webapplicaties, maar ook database technologie (SQL Server) en cloud toepassingen zoals Azure.

Bachelor Toegepaste Informatica of Master Computerwetenschappen. Binnen het .Net-team past elk persoonlijkheid. Het is enkel belangrijk dat vlot met je collega's kan samenwerken.

ASP.Net, Angular,JS, Azure, SQL , Medische sector en hardware - Locatie : Mechelen Job Offer Ons aanbod : ASP.Net, Angular,JS, Azure, SQL , Medische sector en hardware Werken binnen een innovatief en internationaal bedrijf binnen de medische sector.

Toch geniet je hier van een persoonlijk aanpak met drie specifieke contactmomenten en vlotte opvolging van je collega's.

Men organiseert hier ook verschillende activiteiten om de groepscohesie ook te stimuleren door samen te eten, teambuilding, yoga, videogames.

 • Flexibele werkuren en gunstige ligging van het bedrijfspand. Dit geeft je de kans om jouw ochtend goed te regelen en je hebt ook verschillende vervoersmogelijkheden om bij hen te geraken.
 • Een uitstekend loon dat verder wordt aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonus, onkostenvergoeding, maaltijdcheques en GSM-abonnement.

  De mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen binnen de .Net stack. Dit zal je helpen om zowel op persoonlijk, als professioneel vlak te kunnen groeien.

  Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier