Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Halle
Colruyt Group
BE
11 dagen geleden

Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker.

Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in onze vleesproductieafdeling of in ons distributiecentrum in Halle.

Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie-

en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig.

Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien.

Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer : iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken.

Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg.

Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening.

Bekijk in deze welke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen

Je werkt in Halle.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier