Stabiliteitsingenieur
Willy Naessens Group
Tessenderlo
3 dagen geleden

functie

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert.

Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven.

Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding.

Jouw profiel

Je hebt een goed technisch inzicht en analytisch vermogen. Je bent stressbestendig, je hebt een goede zelforganisatie en kan zelfstandig werken.

Je bent nauwkeurig, stipt en flexibel. Je hebt een goede kennis van TEKLA en Autocad. Je bent in het bezit van het diploma industrieel of burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.

Schoolverlaters komen ook in aanmerking.

Ons aanbod

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Ligging

Willy Naessens Tessenderlo is inmiddels 10 jaar uw aanspreekpunt in de provincie Limburg en omstreken voor het bouwen van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes en garages in zowel beton- (bij voorkeur) en staalstructuren.

HR Medewerker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier