Sanitair installateur
Accent
Kortrijk, BE
4 dagen geleden

Onze klant die gelegen is in de regioKortrijk : Renoveert toevoer- en afvoerleidingen zonder breekwerk.Hoe dat lukt? Met de hulp van een topteam ?

en binnenkort misschienook met jou! Op zoek naar een job met veel leerkansen en de bestecollega's van het land? Lees dan zekerverder!

Functiebeschrijving

Jezal als monteur sanitair instaan voor het vernieuwen van leidingenterwijl ze in de muur blijven m.a.w een heel proper werkgegarandeerd.

Dit zal jou aangeleerd worden als monteur sanitair : Toestand van de leidingen analyseren door behulp van technologischeapparatuur.

Coating van epoxyhars aanbrengen waardoor de leidingduurzaam hersteld is behoort tot n van jou taken. Kortom : Alsmonteur sanitair zal je opgeleid worden om de unieke technologietoe te passen.

Nadat je alle kneepjes van het vak hebt geleerd gaje zelf de baan op om klanten uit de nood te helpen. Heb je na hetgelezen van deze vacature nog vragen?

bel dan snel 056.23.94.50. Nakantooruren zijn we te bereiken op het nummer 0476.60.72.14. Is dithet niet maar je hebt interesse om te werken in de bouwsector? Wijhelpen jou graagverder

Functie-eisen

Jehebt een verzorgd voorkomen en een klantvriendelijke houding. Jehebt ongelofelijk veel zin om bij te leren en daarna zelfstandig tewerken.

Je bent in bezit van een rijbewijs B. Jou eerste ervaringals monteur sanitair is eenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Eenvastcontract na een inloopperiode onder uitzend.Parkeermogelijkheid aan de firma. Verloning volgens de bouwsector.Je komt terecht in een team vol met toffe collega's.

Een rustigbedrijf waar communicatie mogelijk is. Opleiding binnen hetbedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier