Ploegbaas grondwerken (m/v)
Konvert
Veurne, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Profiel

Voor een bedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een ploegbaas om mee te werken in de grondwerken en de collega's aan te sturen.

Je staat mee in voor het plaatsen van borduren, klinkers, ... . Daarnaast volg je in samenspraak met de werlfeider de planning nauwgezet op.

Je stuurt bij waar nodig en weet priorteiten te stellen.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je spreekt ofwel goed Nederlands, Engels of Frans. Je werkt vnl. in regio Veurne, De Panne, Koksijde, de kust in het algemeen.

Je kan reeds een eerste ervaring in het bekisten voorleggen en staat open om nieuwe zaken aan te leren. Je hebt geen fysieke klachten en bent snel beschikbaar.

Aanbod

Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. Sleuven graven. Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, .

 • Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract bij een stabiel bedrijf. Aangename werksfeer en goede verloning.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier