Reservist webdesigner
La Défense
Heverlee, BE
2 dagen geleden

Het internet is een bijzonder invloedrijk medium in de hedendaagse conflicten, ook sociale media hebben een interessante wisselwerking op de vragen, bezwaren of gedachten van de internetgebruikers.

De cel Web’ creëert en beheert websites en andere digitale mediaplatformen gelinkt aan sociale media.

Dit om de lokale bevolking in buitenlandse operaties te kunnen informeren zodat onze boodschappen op een cultureel aangepaste manier effect hebben.

Je werkt samen met analisten die je helpen met de analyses van de verschillende culturen.Je uitdaging : Mede verantwoordelijk zijn voor de creatie en realisatie van onze mediaproducten.

Meewerken aan het uitbouwen van bestaande mediaplatformen en aan de realisatie van nieuwe sites gelinkt aan een informatiecampagne.

Je deelt jouw knowhow wat betreft de integratie van social media in het groter geheel van onze informatieopdrachten.Je kan internetgebruik door de doelgroep opvolgen en suggesties formuleren om de doelmatigheid te optimaliseren. Reserve

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier