CUSTOMER SERVICE - VAST CONTRACT
manpower
Lokeren, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Als customer service medewerker zal je in contact staan met een wereldwijd klantenbestand. Je maakt offertes op, op maat van de klant, en je zorgt voor een vlekkeloze orderadministratie, verwerking en de opvolging ervan.

Daarnaast wordt je nauw betrokken in het facturatieproces.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze gekende klant, gespecialiseerd in de productie en verdeling van industriële lijmen zijn wij op zoek naar een customer service B2B - VASTE AANWERVING!

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een bachelorsdiploma en / of een relevante werkerving. Je bent klantvriendelijk, commercieel aangelegd en pas je je gemakkelijk aan in stressvolle situaties.

Je kan vloeiend zakelijke communicatie voeren in het Nederlands, Engels, Duits én Frans. Je bezit reeds over een eerste ervaring van SAP / Navision of een soortelijk CRM systeem.

Client Offer

Een uitdagende en gevarieerde job binnen een aangename werksfeer gegarandeerd! De ruimte om in een team zelfstandig aan de slag te gaan, en jezelf verder te ontwikkelen.

Mogelijkheid tot 4 / 5e regeling.

Als kers op de taart biedt onze klant een VAST CONTRACT!

Interesse in de job? Bezorg ons jouw cv via office.stniklaas manpower.be of schrijf je online in via myportal.manpower.be

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier