Technisch Tekenaar
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
2 dagen geleden

Functie

Als tekenaar distributienetten zal je instaan voor het inbrengen, controleren en aanpassen van data in de GIS-omgeving : geografische en technische databanken.

Ook het actualiseren van de verschillende soorten plannen, schema’s en databanken, om zo een optimaal beheer te kunnen garanderen, behoren tot jouw takenpakket.

Cocnreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit :

 • In het kader van het project Slim Asset Beheer, zal je in bestaande plannen / technische databanken bepaalde informatie of tekeningen corrigeren;
 • Je volgt daarbij de opgegeven planning;
 • Je vult de technische databanken aan met nieuwe gegevens;
 • Je controlert de data in de verschillende GIS-systemen en signaleert anomalieën;
 • Je zorgt ervoor dat de toegewezen anomalieën opgevolgd worden en je contacteert interne diensten om correcte gegevens te kunnen inbrengen.
 • Je actualiseert de liggingsplannen voor de verschillende energieën.
 • Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachtelor diploma of je bent gelijkwaardig door opgebouwde ervaring;
 • Je bent vertrouwd met tekenpakketten zoals Autocad, Microstation, Power On, Smallworld, of andere;
 • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring binnen de technische sector (energie, pertrolium, bouw, automatisatie of andere);
 • Je bent nauwkeurig ingesteld en je levert graag kwaliteit af in je werk;
 • Je identificeert jezelf met een teamplayer die makkelijk anderen in het team ondersteunt.

  Aanbod

  Arcadis is één van de grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van België. Met ruim 800 medewerkers in België, en 28000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu & ruimte, water en gebouwen.

  Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

  Arcadis is een bedrijf om trots op te zijn.

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Contactpersoon

  Inge Van Driessche T : (0) 488 497 503

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier