Jurist vennootschapsrecht: uitdaging troef
Le Grand & Associates
Gent, BE
2 dagen geleden

Le Grand and Associates, selectie- en rekruteringskantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, is op zoek naar een e rvaren jurist die stevig in de schoenen staat.

Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen .

Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak . Voor hun Tax & Legal team wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken!

Corporate legal consultant - the job :

Je bent binnen het Tax & Legal team verantwoordelijk voor de opdrachten in het vennootschapsrecht . Je geeft advies aan ondernemingen, vzw's, familiebedrijven, enz.

Je maakt contracten, akten en overeenkomsten op inzake koop-verkoop, aandelenoverdracht, statuten, Daarnaast werk je ook actief mee aan opdrachten inzake splitsingen, fusies en overnames.

Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies .

Jurist vennootschapsrecht

Corporate legal consultant - your resume :

 • Je beschikt over een masterdiploma in de rechten
 • Je hebt een sterke interesse in het vennootschapsrecht
 • Je hebt een 5-tal jaar praktijkervaring in een advies verlenende functie
 • Je bent communicatief en kan goed samenwerken met anderen (al dan niet gespecialiseerd in een ander vakgebied)
 • Je stelt je flexibel op, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om je steeds bij te scholen
 • In ruil daarvoor :

 • Een prachtige opportuniteit in een groter accountantskantoor met een topimago !
 • De mogelijkheid om je carrière meteen een boost te geven en mee te bouwen aan een departement in volle expansie.
 • De flexibele werkuren zorgen er niet alleen voor dat je nooit te laat komt. Ze zorgen ook voor het ideale evenwicht tussen werk en privé.
 • Je hebt jouw vrije tijd volledig in eigen handen. Je kan perfect een aantal dagen van thuis uit werken . In ruil daarvoor verplaats je je af en toe naar de andere vestigingen.

 • Een competitief salaris , aangevuld met een aantal mooie extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, opleidingsbudget , )
 • Dus Solliciteren!

  Deze vacature wordt discreet beheerd door Jolien.

  Keywords : jurist, legal, vennootschapsrecht, corporate law, rechten, master, ervaring, senior, manager, mobiel, consultancy, adviesverlening, tax, fiscaliteit, Gent, Antwerpen, Brussel, flexibiliteit, thuiswerk,

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier