MAINTENANCE SUPERVISOR PUMPS & VALVES | Haven Van Antwerpen
Fuse Engineering
Antwerpen, Belgium
14 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Client Details

Dit bedrijf staat bekend voor de opslag van chemicaliƫn en kenmerkt zich vooral door zijn familiale karakter. Met een geschiedenis van meer dan 60 jaar en een omzet van 400 miljoen euro is dit bedrijf een bekende speler binnen zijn niche.

Vanwege de groei van het bedrijf zijn zij op dit moment op zoek naar een Maintenance supervisor met feeling voor leiderschap.

Ben jij de geschikte kandidaat om dit bedrijf, gelegen in regio Antwerpen rechteroever, op de kaart te zetten en naar een hoger niveau te tillen?

Aarzel dan niet en solliciteer op deze vacature! Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk over een team van 3 techniekers, die instaan voor het preventief en curatief onderhoud op de terminal.

Deze techniekers zorgen voor de optimale werking, de goede staat en de conformiteit van de gebruikte (technische) installaties.

Ook assisteren zij de operationele dienst met de bediening en het correct gebruik van de installatie. Hen correct opvolgen, assisteren, coachen en bijsturen is cruciaal en vormt jouw hoofdactiviteit.

Description

Maintenance Supervisor - Jouw taken :

Als Maintenance Supervisor speel je ook een belangrijke rol in het bepalen van opleidingsnoden in je team en het evalueren & opvolgen van je medewerkers.

Bovendien vereist deze functie dat je de werkprocedures en -instructies opvolgt, analyseert en optimaliseert en dat je de techniekers op de hoogte brengt van nieuwe of aangepaste instructies.

Je helpt bij het opstellen van het onderhoudsbudget, het opvolgen van KPI's, het uitsturen van MOC's, het analyseren van inspectierapporten en het uitwerken van vereiste acties.

Je werkt nauw samen met de Operations Manager van de terminal met als doel het preventief en curatief onderhoud optimaal af te kunnen stemmen op operations.

Je rapporteert aan Chief Maintenance

Offer

Maintenance Supervisor - Het aanbod :

Een brutojaarsalaris rond 75.000 euro, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Maaltijdcheques van 8 euro, als extraatje bij het halen van de boodschappen.

Wagen + tankkaart (onbeperkt)

Groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.

Ongelimiteerd GSM-abonnement en een laptop.

Een uitdagende en gevarieerde positie in een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf waar jij dankzij jouw kennis en expertise mee de toekomst van het bedrijf kan bepalen : Haal voldoening uit je job!

Deze vacature wordt beheerd door Joey Van Muylder

Profiles

Maintenance Supervisor - Jouw profiel :

Bachelor / Master in de industriƫle wetenschappen : Elektromechanica

Schoolverlaters zijn zeker welkom!

 • Een eerste ervaring als leidinggevende in de industrie (productie) is een plus;
 • Een natuurlijk leiderschap waarbij de klemtoon ligt op positief coachen en bijsturen van je team;
 • Affiniteit met de 'werkvloer'

  Handig met ERP- systemen (Navision, Rockwell, Rimses)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier