Onderhoudstechnieker (m/v)
Rialto Recruitment
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Onderhoudstechnieker (m / v)De organisatieCNH Industrial is een wereldleider die ontwerp-, productie-, distributie-, commerciële en financiële activiteiten op internationale markten uitvoert.

Ze hebben meer dan 63.000 mensen in dienst in 66 fabrieken en 53 onderzoeks- en ontwikkelingscentra in 180 landen.Hun wereldwijde aanwezigheid en brede bereik betekenen dat ze in staat zijn om in te spelen op groeimogelijkheden en hun ambitie na te streven om de leider te worden in de sectoren waar ze actief zijn.

Via 12 merken maakt CNH : voertuigen voor landbouw en industrie. Van tractoren en maaidorsers tot vrachtwagens en bussen, maar ook aandrijfoplossingen voor voertuigen over de weg, over land en over zee.

CNH Industrial ontwerpt, produceert en verkoopt.CNH Industrial biedt carrièrekansen voor succesvolle professionals met de technische kennis en expertise die relevant is voor hun brede scala van activiteiten.

Ze zoeken toegewijde personen die hun geloof in de producten en waarden kunnen aantonen, en voor mensen die vastbesloten zijn om de mensen om hen heen te motiveren en bij te dragen aan het team.

CNH Industrial streeft er naar om haar medewerkers groeimogelijkheden en professionele ontwikkeling te bieden binnen een cultuur die waarde hecht aan flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie.

De interne groei van hun eigen middelen is de sleutel tot het verzekeren van succes van de onderneming op lange termijn. CNH voert daarom acties uit om aan elke werknemer kansen te bieden, gebaseerd op behaalde resultaten en aangetoond leiderschap, volgens de meritocratische cultuur.

Opleidingsmogelijkheden zijn ontworpen om werknemers in staat te stellen hun rol effectief uit te oefenen en zo bij te dragen aan de verwezenlijking van de bedrijfsdoelstellingen.

Voor de fabriek in Antwerpen zijn we op zoek naar een Onderhoudstechnieker (m / v). Een gemotiveerd persoon die met zin voor kwaliteit en veiligheid interventies uitvoert in de verscheidene productieafdelingen.

De functieJe rapporteert aan de Brigadier OnderhoudJe hoofdtaak ligt in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud op de productiemiddelen (machines) en aanverwante uitrustingen.

Je assisteert de onderhoudsspecialisten. Preventief OnderhoudOp basis van checklists voer je preventieve onderhoudswerkzaamheden uit zoals voorzien in de PM-kalender, dit houdt in : Smeren van mechanische componenten en olieverversingen uitvoeren.

Vervangen van machinecomponenten.Controles en basisafstellingen uitvoeren in elektrische, mechanische, hydraulische en pneumatische delen van de installaties.

Correctief OnderhoudAan de hand van de gegevens van de werkvoorbereiding, voor je interventies uit.Je monteert en demonteert machineonderdelen volgens de geldende onderhouds- en veiligheidsprocedures.

Na interventie pas je de schema’s en tekeningen aan naar de actuele situatie.Je geeft de productiemachines vrij en sluit de interventieopdracht af in het systeem.

Bij het uitvoeren van een interventie, lever je een veilige en betrouwbare oplossing aan de productiemachines en / of nevenuitrusting.

Dit om mogelijke productiestoringen te voorkomen.Je voorziet in tijdige en kwalitatieve interventies en vermijdt zo een verstoring in de productieplanning van de betrokken productieafdeling.

Bij uitzonderlijke vaststellingen of uitlopende tijdsduur, pleeg je overleg met de betrokken hiërarchische leidinggevende.

Het profielJe bent in het bezit van een A2 diploma (elektro)mechanica of onderhoudstechnieken.Je hebt een elektromechanische achtergrond (componenten, AC / DC, meettechnieken, )Je hebt kennis inzake pneumatiek en hydraulica.

Kennis van PLC-sturingen is een grote plus.Je bent in staat tekeningen machinesysteemschema’s te lezen.Je hebt een goede kennis Nederlands, kennis Frans en Engels zijn mooi meegenomen.

Het aanbodEr wordt intern ingezet op doorgroeien, een professionele ontwikkeling binnen een cultuur die waarde hecht aan flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie.

Een globale marktleider met opportuniteiten in binnen- en buitenland.De samenwerking over verschillende afdelingen, zowel nationaal als internationaal.

Een bedrijf dat elk jaar investeert in verbeterings- en vernieuwingsprojecten die je mee begeleidt.Een competitief loonpakket, arbeidscontract van onbepaalde duur, inclusief maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Meer informatieVoelt u zich aangesproken door de functie? Neem dan snel contact op met ons. We nemen zeker de nodige tijd om uw CV en motivatiebrief door te nemen om dan zo snel mogelijk een vervolgafspraak te kunnen plannen.

Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld.Meer informatieGwenn Van de Wal +32 (0)3.443.04.84

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier