Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur woonvastgoed
Dewaele
Kruibeke
1 dag geleden

Ben jij gepassioneerd door vastgoed? Bezit je een aanstekelijke commerciële drive? Ben je op zoek naar een BIV stage regio Kruibeke?

Dan is onze vacature als vastgoedmakelaar verkoop en verhuur jou op het lijf geschreven!

De job in een notendop.

Zet je schrap voor een job vol uitdaging, variatie en klantencontact! Als vastgoedmakelaar behartig je jouw eigen dossiers van A tot Z.

Jouw missie start met succesvolle prospectie-acties waarbij je intakegesprekken bij de klant weet vast te leggen. Met jouw gedegen vastgoedexpertise en commerciële flair weet je in no time een eigen portefeuille op te bouwen.

Je stelt een nauwe opvolging van kandidaat-kopers / huurders en verkopers / verhuurders voorop en garandeert op deze manier een uitstekende service.

Naast het leiden van huisbezoeken sta je in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers en zorg je ervoor dat de klanten steeds kunnen rekenen op een foutloze en nauwkeurige administratieve afhandeling.

Je haalt een enorme energieboost uit het afsluiten van een verkoop / verhuring en het zien van een gelukkige klant. Onze stevige teamspirit zorgt ervoor dat je ook steeds bij jouw collegas en kantoorverantwoordelijke terecht kan.

Praktisch.

Je bent in het bezit van een bachelor vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk. Heb je reeds kunnen proeven van de vastgoedsector door middel van een eerste stage- of werkervaring?

Dan heb je een voetje voor! Jij blinkt uit door jouw vlotte communicatiestijl en jouw aanstekelijke commerciële drive. Daarnaast kent de regio Kruibeke geen geheimen voor jou en wil je graag jouw tanden zetten in de verdere uitbouw van deze regio samen met jouw collega's.

Je bezit hét Dewaele DNA : onze waarden passie, professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid stromen eveneens door jouw bloed! Last but not least : je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken en je bent bereid om de BIV stage te doorlopen.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een uitdagende job vol klantencontact binnen een familiale en flexibele werkomgeving waar zin voor initiatief en proactiviteit gestimuleerd wordt.

Dewaele Vastgoedgroep springt eruit door zijn innovatieve en professionele aanpak. Bij opstart word je verwelkomd door jouw enthousiaste collegas die jou graag meenemen in onze werkwijze en via Dewaele Academy word je ondergedompeld in een heus opleidingsbad.

Onze groepsdiensten staan steeds klaar om jou te ondersteunen en hun expertise te delen. Het dynamisme en de samenhang binnen de volledige groep wordt onder andere bestendigd door leuke activiteiten zoals onze D-day, kick off en andere teamevenementen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier