Storingstechnieker met zin in uitdaging en zelfstandigheid HOOG LOON
Manpower
Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van een geautomatiseerd en uitgebreid machinepark.

Daarnaast ben je ook de persoon om de en verschillende randapparatuur waaronder verwarmings-, stoom- en koelinstallaties, ovens, etc.

te onderhouden. Je bent verantwoordelijk voor 2 of 3 productielijnen. Elke morgen heb je eerst meeting met de lijnverantwoordelijke van de productie om de prioriteiten, etc.

te bespreken. Daarnaast ben je als storingstechnieker ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de micro werkvoorbereiding.

Voor bepaalde werkzaamheden zal je eerst vaststellingen doen om ze daarna te delegeren en op te volgen.

 • Je volgde met succes een technische opleiding (bv. A2 elektronica, elektriciteit of elektromechanica) en / of je hebt een sterke en aantoonbare interesse of affiniteit met mechanica, techniek en elektriciteit.
 • Je bent sociaalvaardig, probleemoplossend, flexibel en in staat om zelfstandig te werken.
 • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en je stelt je loyaal en betrouwbaar op.
 • Je werkt in wisselende ploegen en je bent bereid om mee te draaien in een permanentiesysteem.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier