Verkoper Nieuwbouwprojecten
LIMBURGS VASTGOED
Brussel, BE
3 dagen geleden

Wat verwachten wij van u.

Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten.

Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date.

Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers / promotoren, hun project managers en technische diensten.

PROFIEL : Wij zoeken personen met een vastgoedopleiding en / of enkele jaren commerciële ervaring in de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten.

Je bent vertrouwd met courante applicatiesoftware. Je bent communicatief en commercieel ingesteld.

Wat beiden wij u.

U werkt binnen een professioneel, jong en gedreven team. Wij bieden U een gevarieerde job in een aangename werkomgeving, hetzij als zelfstandig vastgoedmakelaar met een geldig BIV nummer,op basis van comissionering, hetzij in een bediende statuut.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier