Verkoper Nieuwbouwprojecten
LIMBURGS VASTGOED
Brussel, BE
6 dagen geleden

Wat verwachten wij van u.

Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten.

Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date.

Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers / promotoren, hun project managers en technische diensten.

PROFIEL : Wij zoeken personen met een vastgoedopleiding en / of enkele jaren commerciële ervaring in de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten.

Je bent vertrouwd met courante applicatiesoftware. Je bent communicatief en commercieel ingesteld.

Wat beiden wij u.

U werkt binnen een professioneel, jong en gedreven team. Wij bieden U een gevarieerde job in een aangename werkomgeving, hetzij als zelfstandig vastgoedmakelaar met een geldig BIV nummer,op basis van comissionering, hetzij in een bediende statuut.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier