preventieadviseur niveau iii (veurne en diksmuide)
Randstad
Veurne, West-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Voor een maatwerkbedrijf zijn we dringend op zoek naar een gedreven preventieadviseur niveau III m / v.In deze boeiende en verantwoordelijke functie sta je binnen het bedrijf in voor de ondersteuning van zowel leidinggevenden als werknemers met betrekking tot het welzijnsbeleid.

Op basis van je knowhow maak je scherpe analyses die uitmonden in bevattelijke adviezen en richtlijnen voor de verdere ontwikkeling en implementatie van het welzijnsbeleid en een continue verbetering van het veiligheidsbewustzijn.

Concreet stel je actieplannen op inzake preventie, veiligheid en hygiëne conform de wettelijke bepalingen. Je ziet erop toe dat voorgeschreven regels en procedures worden toegepast en dat het begrip veiligheid' leeft onder de medewerkers.

Je zet acties op om arbeidsongevallen te verlagen, houdt statistieken bij, analyseert de gegevens en rapporteert hierover aan het management.

Daarnaast sta je ook in voor de veiligheid inzake het gebruik van machines. Je stelt indienststellingsverslagen op, ziet toe op een correct onderhoud en adviseert indien nodig bij engineering projecten.

Voor de Externe Dienst voor Preventie (periodieke medische onderzoeken), en de Technische Inspectie ben jij het aanspreekpunt.

Binnen het CPBW neem je het secretariaat waar. Voor de projecten maak je risicoanalyses en stel je veiligheidsplannen op, organiseer je toolboxmeetings en voer je werkplekinspecties uit.

qualification

Je genoot een hogere (technische) opleiding en behaalde het getuigschrift preventieadviseur niveau III. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een project-

en productieomgeving en bent gebeten door veiligheid en preventie. Je hebt oog voor detail en bent administratief en organisatorisch sterk.

Je bent gedreven, maakt vlot contact met collega's en weet zo anderen te enthousiasmeren. Je kan proactief, doelgericht en zeer zelfstandig werken en je beschikt over een hands-

on mentaliteit. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Hoge flexibiliteit / mobiliteit (je werkt zowel in Veurne als ook in Diksmuide), rijbewijs B.

Persoonlijke competenties : vastbesloten, professioneel, People Management, gemotiveerd, milieu en veiligheidsbewust.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier