Kapstokchauffeur met geldig ECH attest te KALLO
talentus
BEVEREN, BE
12 dagen geleden

De functie

Je zal lege containers verplaatsen met je ECH.

Het profiel

Je bent een ervaren kapstokchauffeur met een geldig attest. Je bent flexibel ingesteld daar er een kans bestaat dat je af en toe overuren zal moeten doen of op zaterdag moet werken.

Je werkt in 2 -ploegen (vroege / late). Eigen vervoer is belangrijk daar het bedrijf niet bereikbaar is met het openbaar vervoer.

De organisatie

Deze wereldleider in de scheepvaart gelegen in Kallo / Beveren, is dringend op zoek naar een gedreven en gemotiveerde kapstokchauffeur.

Het aanbod

Wij bieden jou een optie vast contract aan met een salaris naar ervaring, mooie shiftpremies en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques van € 7,30.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Over ons

Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en streeft ernaar dé HR Expert van middelgrote ondernemingen te worden.

Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier