YOUNG GRADUATE BOUW
Hays Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

In de job van young graduate bouw zoeken we, ter versterking van de afdeling Gebouwen en Burgerlijke Bouwkunde, Bachelors of Masters Bouwkunde, loopbaanstarters of mensen met een eerste werkervaring.

Voor deze job bezit je een Bachelor, Master of Civil / Industrial Engineering Bouwkunde. Indien je een schoolverlater bent met werf-

ambities, dan kan je opstarten als werfleider om zo door te groeien naar projectleider op werven in Brussel, Gent, Antwerpen, maar tevens in ondersteunende diensten zoals aankoop, calculatie of werkvoorbereiding op onze hoofdzetel te Wondelgem kan jong talent zijn vleugels uitslaan.

Daarnaast ben je iemand die volledig gaat voor ownership en ben je niet bang om uw grenzen te verleggen. Beschikken over talenkennis is een grote troef!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier