Technisch commercieel bediende
TecQuality
Hoefijzerlaan 67 8000 Brugge
6 dagen geleden

Aangeboden functie

Functienaam : Technisch commercieel bediende Functietitel : Technisch commercieel bediende Kantoor : TecQuality Deinze Regio : Kortrijk Type job : Bediende Soort job : Vaste job Tijdsregeling : Dagwerk

Functie

Heb jij een goede technische kennis? Heb je daarboven een goede talenkennis Frans? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een technisch commercieel bediende voor een klant van ons in Kortrijk. Deze klant is actief in bouwartikelen.

Jouw jobomschrijving :

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de technische producten. Je staat in voor een correcte verwerking van de technische vraag en maakt indien nodig een offerte op voor herstellingen of onderhoudsinterventies.

Verder kunnen klanten bij jou terecht voor klachten. Je gaat actief aan de slag met de klantenvraag of plant een interventie in met één van de techniekers.

Nadien verzorg je alle administratie zoals factureren van de interventie of inplannen van een jaarlijks onderhoud. Doorheen de dag sta je ook ter beschikking van het team techniekers om hen technische en organisatorisch te ondersteunen.

Vereisten

Vereisten : Je bent een echte teamplayer en communiceert op een aangename manier naar interne en externe klanten. Stressbestendigheid is één van jou kwaliteiten, je laat je niet snel van de kaart brengen.

 • Je genoot een opleiding in een technische of commerciële richting.
 • Bovendien kan je enkele jaren relevante ervaring voorleggen in een soortgelijke job. Ervaring in brandsystemen is een voordeel.
 • Je hebt een perfecte kennis Nederlands, zeer goede kennis Frans en kennis Engels.
 • Je hebt actieve ervaring met Outlook, Word en Excel.
 • Je hebt kennis van elektriciteit, affiniteit met techniek is echt nodig in deze job.
 • Ervaring : Enige ervaring vereist Rijbewijs : B (Auto)

  Talen : Nederlands : zeer goed

  Aanbod

  Aanbod : Een boeiende en afwisselende functie in een familiaal groeiend en innovatief bedrijf met stevige positie in de markt.

  Dit bedrijf staat voor een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen bij jouw profiel en ervaring. Loon : Maandloon

  Studieselectie

  Opleiding : Prof. bach. Bedrijfsmanagement

  Prof. bach. Communicatiemanagement

  Prof. bach. elektrotechniek

  Prof. bach. Elektronica - ICT : Elektronica

  Prof. bach. Elektromechanica

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier