Software designer avionics
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Je wordt in deze functie betrokken in elke fase van de softwareontwikkeling : de analyse, codering, testen, onderhoud... Je zal instaan voor het schrijven van de softwarespecificaties, achitecture en test specificaties.

Daarnaast lever je technische ondersteuning op systeemniveau.

Functie eisen

 • Master in elektronica
 • Goede kennis van programmatie
 • Affiniteit met hardware
 • Over het bedrijf

  Dit bedrijf houdt zich bezig met de gehele levensloop van de ontwikkeling van luchtvaarttechnologie, vanaf de ontwikkeling, prototypering, industrialisatie, productie.

 • Nadien verzorgt dit bedrijf ook de klantenondersteuning en eventuele reparaties. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van radarsystemen en communicatiesystemen.
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier