Senior Accountant
Conessence
Gent, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

BedrijfsinformatieVoor in internationaal bedrijf in Zwijnaarde zoeken wij een Accountant.TakenJe staat in voor de algemene boekhouding en kostenberekening.

BTW-aangiften en belastingteruggave.Je factureert aan klanten.Debiteurenbeheer en order to cash management.Je bereidt wekelijks betalingsbatches voor, inclusief cashflowupdates.

Je codeert en beheert maandelijkse loonkosten voor werknemers.Je staat in voor de maandelijkse afsluiting inclusief afstemmingen.

Intercompany-facturering en afstemming van uitstaande saldi.Je bereidt audits voor en voert deze uit.Je werkt nauw samen met het externe accountantskantoor van onze dochterondernemingen.

 • Je coördineert ook 2 collega's.ProfielJe hebt een diploma bachelor accountancy of master en kan terugblikken op een eerste relevante ervaring in diverse aspecten van boekhouding;
 • bij voorkeur binnen een internationale, KMO omgeving.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels. Frans, Spaans of Duits is een plus.

  Je kan vlot overweg met MS Office met daarbij een uitstekende kennis van Excel. Je raakt snel vertrouwd met boekhoudpakketten, kennis van Exact Globe en of Lucanet is een plus.

  Je voelt je als een vis in het water in een internationale doch hands-on onderneming. Je weet van aanpakken.Je bent discreet en integer.

  Aanbod·Een voltijdse tewerkstelling / flexibilieit Een aantrekkelijk salarispakket met heel wat voordelenEen uitdagende job in een dynamisch, groeiend internationaal bedrijf.

  Je komt terecht in een klein dynamisch internationaal team.Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar jorn conessence.com.TerugPrint

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier