Projectcoördinator HVAC & Sanitair
Van Maele N.V.
Jabbeke, West-Vlaanderen, België
14 uur geleden
source : Jobat

Jij wordt telkens voor één of twee Artes werven verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en de totaaluitvoering van het luik technieken.

Dit zowel op technisch, commercieel als op financieel-administratief vlak. Nadat je de onderhandelingsfase succesvol hebt afgerond, stuur je onze eigen medewerkers en onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen.

Wekelijks zit je samen met de bouwheer, de algemene aannemer, de architect, enz. om de evolutie van de technische werken op de voet op te volgen.

In nauwe samenwerking met het bouwteam slaag je erin om steeds weer de gekende Artes kwaliteit neer te zetten, binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten.

Daarnaast kan ook onze offertedienst rekenen op jouw expertise en kennis. Voor een excellente voorbereiding van hun dossiers is jouw visie op de aanpak, mogelijke varianten, aan te vragen offertes enz.

van onschatbare waarde. Jouw gereedschapskist :

 • Je genoot een masteropleiding in elektromechanica, klimatisatie of gelijkaardig
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring binnen de wereld van technieken en beschikt over een uitgebreide kennis van HVAC, sanitair en elektriciteit
 • Je bent een geboren onderhandelaar en organisator die geen enkele uitdaging uit de weg gaat
 • Je bent een flexibele doorzetter met sterke people skills die als geen ander teams kan aansturen
 • Je bent een rasechte teamspeler die steeds zijn verantwoordelijkheid serieus neemt
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier