CIBG - Implementation Manager
CIBG
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Jouw functie De Implementation Manager draagt de volgende verantwoordelijkheden : het applicatiebeheer opnemen van één tot enkele bestaande toepassingen en mee ondersteunen van het uitrolproces van nieuwe functionaliteiten of andere applicaties.

organisatie en / of geven van opleidingen, zorgen voor het opleveren en in stand houden van de vereiste documentatie. ondersteuning bieden aan technische teams bij implementeren van nieuwe functionaliteit, opvolging van de kwaliteit en het uitrolproces.

vastleggen van de uitrolplanning, behoeften inventariseren, oplossingen zoeken (en vinden), zorgen voor de afstelling van de toepassing, de dienstniveaus bepalen, het product in productie brengen en uitrollen.

coördinatie naar de business en opvolging van het naleven van de afspraken tijdens en na de implementatie. meewerken aan kwaliteitsverbetering inzake gebruik van de software en gerelateerd de opgebouwde inhoud van de databanken.

optimalisatie van de business processen. motiveren en opvolgen van de business, ook proactief. aandacht hebben voor de begeleiding van de gebruikers (change management) en voor het aansturen van de key-

users. goede werking garanderen van de oplossingen bij de interne klanten. storingen rapporteren, opnemen 1e lijnsinterventie en toepassen en opvolgen van voorgestelde oplossingen.

nieuwe behoeften in kaart brengen met betrekking tot de uitgerolde oplossing (voorbereiden van nieuwe project- of wijzigingsaanvragen).

nauw samenwerken met de ICT afdeling. Jouw opleiding en ervaring relevante ervaring in een gelijkaardige functie van minimum 3 jaar.

een universitair diploma of een diploma hoger onderwijs van het lange type. praktische ervaring in het inventariseren en optimaliseren van business processen.

ervaring in het ondersteunen en aansturen van de business owners op verschillende departementen. kennis van CRM is een plus.

Jouw competenties Nederlandstalig (of grondig kennis van het Nederlands); kennis van Frans en / of Engels is welkom. klant-

en resultaatgerichte ingesteldheid. luistervaardig en communicatievaardig (schriftelijk en mondeling). nauwkeurig en process-

 • gericht. zin voor intense samenwerking met verschillende types en niveaus stakeholders. oog voor details. Wat je van ons mag verwachten Wij garanderen je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen;
 • Ook bieden wij een aantrekkelijk loonpakket met uitgebreide extralegale voordelen. Verloop van het selectieproces : gesprek met de dienstverantwoordelijke, gesprek met de HR-

  dienst van het CIBG en tot slot een assessment. Interesse? Stuur dan meteen jouw cv via onderstaande knop (met vermelding van de referentie "RPI18-0205")

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier