Industrieel elektricien Regio Antwerpen
Spie
Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Algemene informatie Organisatie SPIE Belgium helpt haar klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

Referentie 2020-15609 FunctiebeschrijvingFunctie2-Electriciteit / Mechanica / Intrumentatie / HVAC - 2-Assets Management Assistance (Uitvoering & Onderhoud)FunctietitelIndustrieel elektricien Regio AntwerpenOvereenkomstOnbepaalde duurJouw jobVoor de afdeling Industry Grobbendonk E&I zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien voor onze werven Industriële elektriciteit.

Je staat in voor de opbouw en het onderhoud van industriële elektriciteitsinstallaties. Je vertrekt vanuit een installatieplan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken.

Tot je takenpakket behoort het plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels, de nodige aansluitingen voorzien, testen en in werking stellen van verdeelborden en installaties, Je wordt tewerkgesteld op één van onze werven in de regio Antwerpen.

Interesse in onze vacature? Solliciteer dan meteen op : http : / / www.spiewerftaan.be Voor meer info, contacteer onze Human Resources : 014 / 28 59 57Jouw profielJouw opleiding en ervaring : - Je beschikt over een diploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring.

 • Je hebt een VCA- attest op zak.- Je hebt ervaring met industriële elektriciteit in chemische en petrochemische omgevingenLocatieStandplaatsEuropa, België, Antwerpen, GrobbendonkPlaats van tewerkstellingAntwerpenCriteria sollicitantStudie specialisatieJ - DienstenMinimaal vereist studieniveau (BE)3de graad van het secundair onderwijsMinimaal vereist ervaringsniveauStarter op de arbeidsmarktTalenNederlands (B - Goede beheersing)Onze ambitieOnze verschillen verenigenSPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.
 • We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier